Operació Urnes (Catalan Edition) por Xavier Tedó Gratacós

November 10, 2018

Operació Urnes (Catalan Edition)

Título: Operació Urnes (Catalan Edition)

Nombre del archivo: Operacio Urnes Catalan Edition.pdf

Fecha de lanzamiento: December 14, 2017

Número de páginas: 116 páginas

Autor: Xavier Tedó Gratacós

Editor: Columna CAT

Operació Urnes és la crònica periodística de l’operatiu clandestí que va permetre que l’1 d’octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d’autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels cervells de l’operació i dels seus principals protagonistes, molts d’ells amb pseudònim, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre a la memòria col·lectiva de moltes generacions.

«Totes les urnes que ens han robat són meves». Qui es lamenta amb un ampli somriure és en Lluís, el cervell de l’operatiu que va permetre que el dia 1 d’octubre hi hagués urnes als 2.229 col·legis electorals que es van habilitar per al referèndum d’autodeterminació. Ell és l’escollit com a coordinador logístic de l’Operació Urnes. El tresor més buscat per les forces de seguretat espanyoles i el més esperat per milions de catalans que l’1 d’octubre volen exercir el dret a decidir. Perquè sense urnes no hi ha referèndum. Així de clar.»

Leer on-lineOperació Urnes (Catalan Edition) Operació Urnes (Catalan Edition) DescargarOperació Urnes (Catalan Edition) Operació Urnes (Catalan Edition)

Libros Relacionados