Traducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition) por Gemma Andújar

October 20, 2018

Traducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition)

Título: Traducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition)

Nombre del archivo: Traduccio Juridica I Jurada Frances Catala Teoria I Practica Catalan Edition.pdf

Fecha de lanzamiento: July 20, 2017

Número de páginas: 311 páginas

Autor: Gemma Andújar

Editor: Eumo Editorial

Aquesta és la primera obra que aborda la traducció jurídica i jurada en la combinació francès-català. Adreçat especialment a estudiants, docents i professionals de la traducció jurídica i jurada, el llibre, dividit en dues parts interconnectades, combina capítols teòrics i pràctics que ens posen a l’abast diferents aspectes relacionats amb aquestes disciplines: des de les característiques, la diversitat i les tendències actuals del llenguatge jurídic, les eines metodològiques i les tècniques de la traducció jurídica, fins a l’exercici professional de la traducció jurada.

Aquest llibre omple un buit manifest en el mercat editorial català d’especialitat jurídica: tot un repte que els especialistes de les ciències del llenguatge i la traducció, de diferents combinatòries, no poden obviar.

Leer on-lineTraducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition) Traducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition) DescargarTraducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition) Traducció jurídica i jurada francès-català: Teoria i pràctica (Catalan Edition)

Libros Relacionados