Naturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition) por Josefina Llargués

September 3, 2018

Naturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition)

Título: Naturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition)

Nombre del archivo: Naturalment Atractius Cosmetica Ecologica Veggie I Sostenible Feta A Casa Catalan Edition.pdf

Fecha de lanzamiento: May 17, 2017

Número de páginas: 276 páginas

Autor: Josefina Llargués

Editor: Cossetània Edicions

A Naturalment atractius descobrireu que la cosmètica natural, juntament amb l’alimentació, pot formar part d’un estil de vida més conscient i saludable, que us permeti gaudir de la bellesa que us és pròpia i d’una pell sana i lliure de tòxics. En el llibre hi trobareu un gran nombre de receptes de bellesa i higiene personal de fàcil i ràpida elaboració, formulades a partir d’ingredients ecològics, veggies i sostenibles: olis essencials, olis vegetals, hidrolats, aigua de mar, algues, argiles, fruites, verdures, mantegues vegetals…, que us permetran cuidar-vos i mimar-vos amb aliments de veritat i no amb químics que el vostre cos no reconeix. El llibre consta, també, d’una part teòrica en què l’autora alerta dels perills inherents als cosmètics convencionals per a la nostra salut i la del medi ambient, alhora que descriu les principals característiques i propietats dels ingredients utilitzats en les receptes de cosmètics que ella proposa.

Un llibre per entendre que és de vital importància prendre consciència del còctel de substàncies químiques amb què diàriament intoxiquem la nostra pell, l’òrgan més extens i un dels més importants de l’organisme, tant per la seva magnitud com per les seves funcions.

“Fem prevenció. Millorem la nostra nutrició i tractem les malalties lleus amb remeis naturals, sense excipients, sense química afegida. No és tan complicat. La Josefina Llargués ens guia. L’acompanyem?” [Dr. Francisco Marín]

Leer on-lineNaturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition) Naturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition) DescargarNaturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition) Naturalment atractius: Cosmètica ecològica, veggie i sostenible feta a casa (Catalan Edition)

Libros Relacionados