La subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition) por Eduard Bartoll Teixidor

December 2, 2018

La subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition)

Título: La subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition)

Nombre del archivo: La Subtitulacio Aspectes Teorics I Practics Catalan Edition.pdf

Fecha de lanzamiento: April 6, 2016

Número de páginas: 268 páginas

Autor: Eduard Bartoll Teixidor

Editor: Eumo Editorial

Aquesta obra és la primera en català que tracta amb detall la subtitulació i posa a l’abast tant de docents com d’estudiants diferents aspectes relacionats amb aquesta modalitat de traducció audiovisual. Complementa el llibre de Frederic Chaume “Doblatge i Subtitulació per a la TV”, publicat dins la mateixa col·lecció.

També pot ser útil als professionals de la traducció que vulguin endinsar-se en l’àmbit audiovisual i a totes aquelles persones que treballin l’accessibilitat als mitjans, una modalitat de traducció que irromp amb força en el mercat. La progressió dels capítols va des de la descripció del text audiovisual, les característiques i les modalitats, fins a una classificació de la subtitulació i l’aplicació. El llibre planteja estratègies específiques per elaborar subtítols per a persones oients i per a persones sordes.

Leer on-lineLa subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition) La subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition) DescargarLa subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition) La subtitulació: Aspectes teòrics i pràctics (Catalan Edition)

Libros Relacionados

Leave a Reply