Li deien pare: Quan lhorror es disfressa damor i família. V Premi Godó de Reporterisme i Assaig periodístic 2015 (Catalan Edition) por Carles Porta

Li deien pare: Quan lhorror es disfressa damor i família. V Premi Godó de Reporterisme i Assaig periodístic 2015 (Catalan Edition) por Carles Porta

Titulo del libro : Li deien pare: Quan lhorror es disfressa damor i família. V Premi Godó de Reporterisme i Assaig periodístic 2015 (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : February 17, 2016
Autor : Carles Porta
Número de páginas : 150
Editor : Editorial Pòrtic

Obtenga el libro de Li deien pare: Quan lhorror es disfressa damor i família. V Premi Godó de Reporterisme i Assaig periodístic 2015 (Catalan Edition) de Carles Porta en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Carles Porta con Li deien pare: Quan lhorror es disfressa damor i família. V Premi Godó de Reporterisme i Assaig periodístic 2015 (Catalan Edition)

El llibre de Carles Porta és el fi del i esborronador relat del que la premsa va batejar com “el cas Castelldans”, per la petita localitat de la comarca lleidatana de les Garrigues que acollia l’autèntica “casa dels horrors”. Un centre d’acollida de nens orfes, un “pare”, David Bonet, que abusa d’ells durant més de 17 anys i ho grava en vídeo, i una frase de Facebook que ho destapa tot. Aquest llibre explica els mateixos fets des de quatre punts de vista diferents: el del policia que ho va investigar, el del nen que va patir més abusos, el del pederasta i el de la presidenta de la fundació que enviava nens al centre d’acollida. No hi ha morbositat, ni judicis, ni justificacions; només els fets sense reserves. Cadascun dels protagonistes parla en primera persona, i la suma configura un relat, autèntic thriller psicològic, que, de tan real, sembla una novel·la.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Libros Relacionados